LYTS BEGJIN Harkema - online bestelsysteem
Over Ons

Sinds 1 december 2012 zijn wij de trotse eigenaren van Lyts Begjin & Meer. Ronald van Dijk, jarenlange ervaring als zelfstandig werkend kok en Jouke Oostenbrug, eigenaar van A.J. Catering & Meer.

Door onze ervaringen op horeca gebied te bundelen denken wij van Lyts Begjin & Meer een bloeiende zaak te maken waar naast snacks ook ruime aandacht zal zijn voor lunchgerechten en plate gerechten. U bent dus ook van harte welkom om gebruik te maken van deze uitgebreide service.

Bovenstaande gecombineerd met een gastvrije houding van ons en onze medewerkers zal het mogelijk maken om een leuke en gezellige tijd te hebben in Lyts Begjin & Meer.

Onze ambities: van Lyts Begjin & Meer een hoogstaand kwalitatieve lunch- en snackroom maken. Met verse en veel ambachtelijk bereide producten.

Wat nog komen gaat: in 2013 willen we gaan starten met het verzorgen van verse complete maaltijden voor iedereen die een gezonde maaltijd belangrijk vindt. U moet dan denken aan een maaltijd met groente, aardappels en vlees, maar ook streekproducten zoals woudboontjes met spek en een lekkere stamppot. De maaltijden kunnen zowel koelvers afgehaald of warm bezorgd worden en dit voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.